Количка 0 x

Как и кога се носят официални обувки на платформа?

Обувките определено са част от облеклото, които могат да поставят акцент, да допълнят и да помогнат в създаването на завършената визия. Особено при официалните модели, които за разлика от спортно-елегантните модели са по-трудни за комбиниране, при правилно съчетание изглеждат ефектно и представително.

Моделите на платформа понякога са подценявани, но крият в себе си голям потенциал за проява на елегантността на мъжа. Научете как се носят те, в съчетанието на какво облекло, както и по какви поводи можете да заложите на тях.

Как да изберем правилните за нас официални обувки на платформа

Изборът на обувки, особено официални такива на платформа, не е лесен и изисква прецизност. Основните фактори, които трябва да съобразите, за да изглеждате ефектно в положителна посока, са следните:

  1. Избор на правилен размер – това е ключово условие. Когато избирате неточен размер, обувката ви стои по съвсем различен и неправилен начин. Създава визуална измама. Можете да вземете правилния размер както с лист хартия, очертавайки стъпалото, така с шивашки сантиметър;
  2. Материал – качеството на изработката до голяма степен зависи от материята, която се използва за направата на определен чифт. Най-често официалните обувки на платформа са от естествена кожа, която се характеризира с издръжливост. Велурът е често срещан избор също. Може да заложите на изцяло кожено изделия, включително и платформата;
  3. Цвят – за официални обувки на платформа се предпочитат неутрални нюанси, като най-честите предпочитани сред мъжката аудитория, са: бели, черни, червени, бордо. Освен тях, екстравагантен избор са: сини, сребристи, ярко червени;
  4. Стил – най-често срещаните стилове са: Brogue, Oxford, Derby, Blucher;
  5. Производител – важно за качеството и трайността на обувките на платформа е да изберете доказан производител. Луксозните изработки са се утвърдили на пазара с първокласно качество на материалите и детайлност в процеса на работа.

 

С какво облекло могат да се комбинират

Поради степента на формалност, която притежават официалните обувки на платформа, те се комбинират отлично с такъв стил облекло. Най-добре е да ги съчетаете с костюм или елементи от него. Като такива могат да бъдат окачествени: риза, сако, панталон, елек

Oxford моделите са строго формални, което означава, че си пасват с такова облекло – елегантно. Смокинг или костюм са най-оптималните избори, които можете да предприемете. Те се предлагат в неутрални цветове – кафяво и черно. Това ги прави универсални и подходящи за комбиниране с различни цветове облекло.

Derby вариантите са отново формални, но по-малко от Oxford. Това предоставя малко по-голям вариант за набор от дрехи, които могат да паснат с такъв чифт. Можете да заложите и на панталон тип “Чино”, както и спортно елегантни ризи или формални блузи. Често са носени в ежедневна обстановка.

При Brogue моделите строгият характер не е характерен. Те често притежават бродерии, които разчупват стила. Можете да съчетавате както с формално, така и със спортно-елегантно облекло. Не трябва да прекалявате с формалността на облеклото, защото не е подходящо. Ако искате да заложите на елегантна визия, Oxford е вашия перфектен избор.

При кои поводи са ни най-необходими

Официалните мъжки обувки на платформа са най-подходящи за формални мероприятия. В зависимост от характера на събитието, се определя и подходящия стил, на който можете да заложите да изгради визията ви. 

Oxford моделите като най-строго формални пасват отлично на такива събития. Най-често предпочитани са в бизнес средите, за делови срещи. 

Derby са често предпочитани като част от облеклото за сватби, кръщене, награждавания, работни събития.

Brogue можете да носите дори за ежедневна употреба, ако държите да демонстрирате своята елегантна визия или професията ви го изисква – за вечер с приятели или колеги, в работна обстановка.

Защо Carducci е най-добрия избор за вашия гардероб

На въпроса защо да изберем Carducci като най-добрият магазин за мъжка мода, можем да откроим няколко страхотни причини.

Carducci е в модния свят още от 40-те години на миналия век и вече се е доказал на световния пазар с неповторимо качество на добри цени. 

Всички дрехи са ушити на специални машини от специалисти, гарантиращи тяхната перфектна изработка, пресъздавайки уникалния италиански стил, вдъхновен от Флоренция

Благодарение на усета и креативността на известния моден директор Осман Узун, колекциите ни перфектно контрастират между официален и спортен стил.

В Кардучи можете да откриете официални мъжки обувки на платформа, подходящи за подчертаването на вашия стил, за ежедневна употреба или повод, които ще бъдат част от притежанията ви дълги години.

Друго предимство е, че имате възможността да разгледате и пазарувате изцяло онлайн от официалния сайт, спестявайки времето и пътя до търговския център. 

В онлайн магазин Carducci съответствието между снимките на артикулите и прегледа им на живо, е пълно. По този начин можете да бъдете сигурни, че нещата, които избирате от сайта, ще пристигнат в абсолютно същия вариант при нас.

Последни публикации

Най-популярните категории през 2024