Количка 0 x

Флорални мотиви през зимата – водеща модна тенденция

Кой е казал, че флоралните мотиви са водещ акцент във визията само през лятото? Те красят блузи, ризи, панталони и сака дори през най-мразовитите зимни дни. От онлайн магазин за мъжка мода Carducci сме тук, за да ви представим какви са водещите тенденции относно флоралните мотиви и как да ги включите във вашата визия.

Каква е ролята на флоралните мотиви в есенно-зимната визия?

Флоралните мотиви са символ на свежестта, колоритността, природата и са подходящи не само за топлите месеци от годината.

Ако искате да разчупите аутфита си, да внесете цветове и да изглеждате ефектно – дрехите с такъв дизайн несъмнено ще ви помогнат в постигане на безупречни резултати.

Най-характерно за този мотив, е използването на листа, цветове и други компоненти от различни цветя, дървета и растения.

Цветове

Ако не търсите прекалено колоритен аутфит, стремите се към по-семплите и изчистени визии, флоралните мотиви могат да ви осигурят такива. Изберете неутрални цветове с този тип декори, които да бъдат в комбинация – бяло и черно, кафяво и слонова кост, сиво и бяло, тъмно и светло кафяво.

Тип на дрехата

Хубавото на този тип дрехи, е че могат да изглеждат блестящо както в комбинация, така и единично. Този дизайн се изобразява отлично върху панталони, ризи, блузи, а дори и върху връхни облекла, като сака и якета.

Какви са предимствата на флоралните дизайни?

Неслучайно това е водеща модна тенденция, която обхваща цял свят, а не се разпространява само на местно ниво. Предимствата, които този тип облекло крие, са следните:

  1. Възможност за представяне на индивидуалността – през зимата повечето хора носят по-семпли, изчистени и изцяло лишени от цвят визии. Отличете се с блуза, сако или панталон с флорални мотиви и приковете вниманието на всички около вас. Създайте феерия от добре балансирани цветове и изразете индивидуалността си по умел начин.
  2. Получете дреха за целогодишна употреба – след като вече споменахме, че тези дизайни са присъщи предимно за по-топлите и слънчеви месеци от годината, защо да не се възползвате? Изглеждайте елегантно през всеки сезон. Този тип облекло ще ви помогне да изградите актуална и красива визия през преходните сезони, като пролет и есен, както и през лятото и зимата. Така получавате дреха за целогодишна употреба.
  3. Разнообразие – търсенето определя предлагането, което се забелязва ярко и тук. Ще откриете много разнообразни и красиви дрехи, изработени в такъв стил. Те са подходящи както за по-луксозна и стилна, така и за спортно-елегантна визия.

 

 

Какви стилове и комбинации да изградите?

С дрехите в този стил може да изградите каквато визия предпочитате – от спортно-елегантна до строго официална. Може да го постигнете като подберете правилния тип елементи на облеклото, с които да обзаведете гардероба си.

Ако искате по-елегантен аутфит, изберете риза в такъв стил и изчистен панталон, включително и класически. Ако целта ви е да изградите по-кежуал визия, то несъмнено блуза с дълъг ръкав или къс ръкав, а дори и панталони, ще ви помогнат за целта. Тях може да комбинирате със суитшърт, карго или чино и кецове.

Защо да изберете Кардучи?

В онлайн магазин за мъжка мода Кардучи предлагаме разнообразие от висококачествени изработки в различни стилове, включително и такива, следващи най-новите световни тенденции.

Ние целим да внасяме комфорт във всяка визия и да представяме интересни решения за различните сезони и климатични условия.

С нашите красиви дизайни ще изглеждате зашеметяващо и през най-студените дни от годината, а декорите, изобразени върху висококачественото облекло, ще ви пренесат в тропика, където е вечно лято.

Последни публикации

Най-популярните категории през 2024