Количка 0 x

Намаление до -70% на избрани стоки. ВИЖ ТУК

Подреждане на гардероб – как да организирате пространството максимално функционално?

Хаос в гардероба, дрехи навсякъде, смачкани, неугледни. Търсите нещо – не го откривате, а закъснявате за излизане. Примирявате се и избирате нещо друго, което не съответства на останалата част от визията ви, но нямате време да търсите повече. Познато ли ви е?

Ако да, то значи сте на правилното място. Продължете да четете. От онлайн магазин за мъжка мода Carducci ще ви споделим как да оптимизирате максимално функционално пространството само чрез едно действие – подреждане на гардероба.

Анализирайте възможностите

Помислете над това с какъв обем от облекла, аксесоари и обувки разполагате, заедно ли ще ги съхранявате или в отделни мебели. Обърнете внимание на големината на мебелите за съхранение и начина на вътрешно разпределение – целият ли е в рафтове или има и лост за закачалки.

По този начин, ще може да си направите по-добра сметка как да започнете подреждането.

Групирайте според типа на дрехата

Една от най-ефективните стратегии за подреждане, е групирането на дрехите по категории. Разделете ги според сезоните, вида на дрехите и дори цветовете. Това улеснява търсенето и оптимизира пространството.

Разпределете според сезонността

Помислете къде ще държите летните, зимните, преходните и целогодишните си вещи – отделно, на едно и също място. С колко пространство разполагате и достатъчно ли е за целия асортимент?

Обърнете внимание на спецификата на материите

Има някои материи, които са много деликатни. При неправилното им сгъване, те могат да променят външния си вид с времето. Такива са кожените изделия.

Съвети от Кардучи при подреждане на гардероба

От Кардучи имаме няколко ценни съвета за вас:

  1. За максимална организация добавете кутии, кошници и поставки за аксесоари. Те не само ще внесат ред, но и ще ви помогнат да съхранявате малки предмети и аксесоари, без да ги загубите.
  2. Сортирайте по тип на дрехата – ако имате много еднотипни елементи на облеклото, като тениски в един цвят, блузи или дънки, винаги ги позиционирайте на едно място. Така лесно ще се ориентирайте.
  3. Слагайте обозначения – ако използвате вакуум торби или имате голяма гардеробна, поставете етикети и обозначете какво сте съхранили на конкретното място. По този начин, няма да ви се налага да търсите дълго време едно и също нещо.
  4. Разгледайте практични начини за сгъване – ще се изненадате колко много пространство ще спестите, ако подреждането на гардероба ви се извършва по практичен начин и чрез хитри способи за сгъване.
  5. Използвайте онлайн източници – много чуждестранни влогъри представят различно съдържание, включително и практични съвети при подреждане на гардероба. Възползвайте се от нагледно представените примери и изберете най-подходящия предвид спецификите на вашия гардероб и удобството при подреждане.
  6. Не забравяйте за типа на материята и дрехата – не всяка материя и дреха подлежат на един и същи начин на съхранение. Костюмите, връхните облекла и аксесоарите трябва да се позиционират правилно, като най-подходящо е да бъдат закачени на закачалка. Изгледайте видео уроци, за да се запознаете подробно с този метод на реорганизация. По този начин ще запазите търговския вид на облеклото и неговата функционалност.

 

 

Защо Carducci е най-добрият избор за вашия гардероб?

В онлайн магазин за мъжка мода Carducci предлагаме голям асортимент от дрехи, които да добавите във вече организираното ви пространство.

Съветите, дадени от нашите опитни и квалифицирани професионалисти, ще ви помогнат да внесете функционалност, оптимизираност и подреденост на личните ви притежания.

Последни публикации

Най-популярните категории през 2024