Количка 0 x

Кои са най-популярните тенденции в модата за сезон есен-зима 2023?

Всеки  моден сезон носи със себе си нови, различни или запазени тенденции. По този начин се отличава голямо разнообразие от стилове и мотиви, които да пасват на различните вкусови предпочитания.

Текущият период есен-зима 2023 година не отстъпва и също предлага много нови или вече изградени трендове, които да приковат вниманието ви и чрез които да бъдете в крак с модата. От онлайн магазин за мъжка мода Carducci ще ви споделим повече по темата.

Кои са най-открояващите се трендове в модата през сезон есен-зима 2023?

Трендовете, които са актуални в световен мащаб и бележат 2023 година, са:

  • овърсайз дрехи – големи пуловери, ризи и връхни облекла не само внасят удобство във визията ви, но и стил. Те са моден акцент, който често присъства в колекциите на редица реномирани производители на мъжко облекло за есен-зима;
  • ярки и наситени цветове – въпреки че есенно-зимният период се характеризира предимно с по-телесни и универсални тонове, ярките и ексцентрични нюанси ще бъдат отлично попълнение към всяка визия;
  • еко облекло – все повече производители залагат на екологични материи, които са устойчиви и здрави, с цел подкрепа и защита на околната среда. Еко политиката на много компании е засилена през последните години, което се отбелязва и през 2023;
  • аксесоари – шапки тип барета, чанти тип портфейл са само част от аксесоарите, които ще бъдат актуални в мъжкия гардероб тази година;
  • сребърни и златисти детайли – с наближаването на най-големите празници от годината, а именно Коледа и Нова година, блясъкът и ексцентричността отново са модерни и на преден план.

Кои тенденции се запазват от предходните сезони и се имплементират в есен-зима 2023?

Някои от най-успешните трендове, които се запазват и прехвърлят в моден сезон есен-зима 2023 година включват:

  • използването на неутралните и телесни цветове като основни във визията – все по-често се срещат бежови, кафяви и сиви нюанси, които се използват за основа. Те успешно се надграждат от по-колоритни дрехи и в съвкупност създават една добре балансирана и умела визия, подходяща за бизнес и социална среда;
  • черното е винаги на мода – няма сезон, в който черният цвят да не бъде актуален. Есен-зима 2023 го доказва;
  • модерни са качествените облекла – все повече хора предпочитат да се обличат висококачествено, което се превръща в успешен тренд в модата. Първокласни синтетични и естествени материи, които създават дълготрайни и издръжливи облекла;
  • принтове – през последните няколко години, сред модните тенденции се открояват принтовете, които са актуални както за есен-зима, така и за пролет-лято. Ще ги откриете като основни в мъжкия гардероб за 2023 година.

Защо Кардучи е най-добрият избор за гардероба ни?

От онлайн магазин Кардучи ви приветстваме да разгледате обновения ни каталог, където да откриете всички трендове в модата, владеещи световните подиуми, в една изтънчена селекция.

Ние държим да предоставяме на аудиторията си модерни, безупречни и същевременно висококачествени дрехи и аксесоари, които разполагат с отлична топлоизолация и защита през студените месеци.

Подгответе се за период есен-зима с минимални усилия – разгледайте сайта ни, поръчайте директно от онлайн магазина и насрочете доставка до удобен за вас адрес.

Ние, от своя страна, ще се погрижим пратката ви да пристигне във възможно най-кратки срокове при вас, за да се радвате на новите си придобивки още сега.

Съответствието между снимките и описанията, представени в актуалния ни каталог, както и реалните дизайни, е пълно. По този начин няма да се притеснявате в разминаване между очакванията и реалността. Бъдете в крак с модата с Carducci.

Последни публикации

Най-популярните категории през 2024