Количка 0 x

78`

ГОДИНИ
НА ПАЗАРА

История

Историята на италианската фамилия започва през 1835г. с Джозуе Кардучи – поет, учител, критик и обществен деец, роден в област Пиетрасанта.

Две поколения по-късно, човекът който полага началото на модна къща Carducci е Зино Кардучи. Впечатлен от добре изглеждащите господа в костюми и усвоил текстилния занаят, в края на 40-те, Зино отваря малко ателие за мъжки облекла във Флоренция.

През 60-те години, вдъхновени от успеха на баща си, двамата синове – Лео и Давид Кардучи доразвиват марката като започват изработката на дамски дрехи, по нищо не отстъпващи на наложилите се haute couture къщи. Така в средата на 60-те братята Кардучи притежават 8 магазина в Европа и обличат едни от най-значимите имена в киноиндустрията.

Наложила се на пазара с качествени платове и луксозни стоки, Carducci разполага с производствени заводи в Турция и развита търговска мрежа в Европа, Южна Африка, Дубай и Русия.

Философия

Нашата философия

Дизайн

2

Доставка

3

4

5

The Leader Board Of Our Company

.............Заглавие...........

Image Testimonial
За изработката на колекциите на Carducci избираме внимателно от качествени италиански платове. Залагаме на естествени материи. Внимателно разработваме линията на моделите, така че да приляга добре на тялото. Дизайнерският екип на марката се съобазява с тенденциите в световната мода и италианския стил.
Осман Узун
Дизайнер на Carducci
Image Testimonial
При онлайн пазаруването липсва срещата с професионален продавач-конслултант, който би Ви съдейстал в избора на облекло според изискванията и вашата фигура. Екипа от стилисти на Carducci подбира комбинациите за цялостните визии на снимките, за да улесни избора Ви на дреха, както и начините за комбиниране след това.
Петя Димитрова
Стилист на Cardduci
Image Testimonial
С годините опит на българския пазар, сме изучили добре вкусовете на мъжете. Селекцията от колекциите на Carducci, която предлагаме в нашите магазини, е съобразена с търсенето на нашите потребители. Създадохме shop-carducci.com, за да сме по-близо до всички наши клиенти и фенове с още по-широка гама продукти.
Виолета Донкова
Мениджър на Carducci