Условия за ползване

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, снимки, цени и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Carducci.bg, освен ако изрично е посочено друго.

 

Carducci.bg прави всичкo възможно, за да поддържа вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски.

 

Carducci.bg не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.

 

Carducci.bg не носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.

 

Отбелязването на отметка пред „Съгласен съм с общите условия“ се съгласявате да получавате нашия нюзлетър, ние използваме Вашия електронен адрес, за да можете да получавате актуална информация за нашите продукти, промоции, игри и друга любопитна информация.